Skip to main content
Γράφει ο coachk

Mundobasket 2019 – Προγνωστικά Γαλλία vs Αυστραλία – Δευτέρα 09/09/2019

Εξαιρετική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν Γαλλία και Αυστραλία (έως τώρα) στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Τόσο η ομάδα του Βενσάν Κολέ όσο και το σύνολο του Αντρέι Λεμάνις δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη ήττα σ’ αυτή την διοργάνωση και έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση. Ωστόσο, την Δευτέρα (09/09, 15:00) δεν παίζουν απλά για την πρωτιά του ομίλου, αλλά για το ποιος θα αποφύγει στην επόμενη φάση τις ΗΠΑ. Δεν θα ασχοληθούμε με «καθαρό» σημείο και θα κυκλώσουμε το Under 166,5 π. Βλέπετε, κρίνονται πολλά στην αναμέτρηση των «τρικολόρ» με τα «καγκουρό» και εκτιμούμε πως η μπάλα… δεν θα μπαίνει τόσο εύκολα στο καλάθι. Οι άμυνες έχουν τον πρώτο λόγο.    

Η πρότασή μας: Γαλλία – Αυστραλία: Under 166,5 π.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter