
Προσπαθώ να γράψω πρωί – πρωί κάτι για τη σελίδα και έχω από τη μια το μαλάκα τον παλιατζή να με ζαλίζει με τη ντουντούκα και τις φωνές στους δρόμους της Τούμπας και από την άλλη τον εξαγριωμένο Καρατζαφέρη επειδή αποκάλεσα έκπληξη το διπλό της Άρσεναλ που βλέπω στο Λέστερ.
Όπως καταλάβατε πρώτα θα τσεκάρω τα Ευρωπαϊκά ματς πριν επικεντρωθούμε στα δικά μας, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σαββατοκύριακα που διανύουμε στην ποδοσφαιρική σεζόν ολόκληρης της Ευρώπης. Ρισκαδόρικη η τριάδα του εξωτερικού που κοιτούσα στο κουπόνι του στοιχήματος αλλά εγώ θα επιμείνω.
Βλέπω διπλό της Άρσεναλ στο Λέστερ. Ο Καρατζαφέρης έξαλλος, βγήκε από τα ρούχα του σαν οπαδός της Άρσεναλ, όταν το ανέφερα στην εκπομπή. Σαν οπαδός των Κανονιέρηδων δεν αντέχει όταν αποκαλώ τα διπλά της Άρσεναλ “εκπλήξεις” και ο Αλέφαντος δίπλα σιγοντάριζε γελώντας. Εγώ όμως πιστεύω στο ξέσπασμα των Λονδρέζων σε αυτή την περίεργη χρονιά που διανύουν.
Η πρόβλεψή μου: Λέστερ – Άρσεναλ: Διπλό των Κανονιέρηδων
Στο μεγάλο ντέρμπι της Γερμανίας, αν δε βλέπει κάποιος το Χ στο ματς τότε σε ποιο ματς θα το δει να έρχεται; Δύο ομάδες που έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, που οι άμυνες έχουν σαφώς προβλήματα και που ειδικά στη Μπάγερν κανείς δεν ξέρει τι επίπτωση θα έχει η αλλαγή προπονητή. Η μισή Ευρώπη το χινάρι θα διαλέξει εδώ και δε βλέπω λόγο να μη το βάλουμε (ακόμα και αν το παίξετε σε σύστημα με ζητούμενα).
Η πρόβλεψή μου: Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ισοπαλία στην Allianz Arena
Τέλος στο Λίβερπουλ οι κόκκινοι παίζουν για δύο αποτελέσματα ενώ οι Πολίτες για ένα αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερη κατοχή της μπάλας για τη Σίτι αλλά μες στο Άνφιλντ δύσκολα φέυγει κανείς με τη νίκη. Καλή και εδώ η απόδοση για το Χ, οπότε θα το βάλουμε και αυτό, πιθανότατα σε τριάδα με τα δύο παραπάνω, ίσως και για σύστημα.
Η πρόβλεψή μου: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Ισοπαλία
Πριν κλείσω για τα Ευρωπαϊκά και πάω στα ματς της Ελληνικής λίγκας να πω οτι και στα δύο μεγάλα ντέρμπι της Ευρώπης, εκτός από ισοπαλία, βλέπω και την ισοπαλία με σκορ. Κάτι μου λέει δηλαδή πως τα 1-1 και 2-2 είναι πιθανά σκορ σε Allianz Arena και Anfield, δεδομένων των αρετών που έχουν οι ομάδες αυτές στο επιθετικό κομμάτι. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει χαμός στις 7:30 στη Μαρμίτα που ξεκινούν τα ματς ταυτόχρονα και δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοδούμε. Επιστρέφω σε λίγο με προβλέψεις για Ελλάδα. Κακό πρωτάθλημα, χάλια μπάλα αλλά μας αρέσει να το κουβεντιάζουμε. Βίτσιο σκληρό.
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ & ευρωπαϊκά ντέρμπι με αμέτρητα στοιχήματα στο Stoiximan.gr!
Winmasters: Αθηναϊκό Ντέρμπι με μεγάλη γκάμα αγορών για παίκτες!
Novibet: Σούπερ προσφορά* για τα ντέρμπι της Κυριακής!
Sportingbet: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις
* Ισχύουν Όροι & Προυποθέσεις
Καλύτερες Στοιχηματικές
* Ισχύουν Όροι & Προυποθέσεις
| Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! |