Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ρόμα vs Φιορεντίνα – Κυριακή 10/12 – Προγνωστικά Σέριε Α

Σκαρφάλωσε στην πρώτη τετράδα της Serie A η Ρόμα, η οποία με μεγάλη δόση τύχης την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε το δεύτερο διπλό της στο φετινό Καμπιονάτο (1-2 στην έδρα της Σασουόλο).
Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά το γύρισε με πέναλτι του Ντιμπάλα και τυχερό γκολ του μπακ Κρίστενσεν στο 82’.
Πάντα έξω για τον Ζοσέ Μουρίνιο ο στόπερ Σμόλινγκ και ο μέσος Εϊμπραχαμ.
Μια ανάσα από την τετράδα στη Σέριε Α η Φιορεντίνα, η οποία μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στο Κύπελλο στα πέναλτι κόντρα στην Πάρμα (κανονική διάρκεια και παράταση στο 2-2).
Στο πρωτάθλημα έρχεται από το άνετο 3-0 επί της Σαλερνιτάνα.
Σταθερά εκτός ο δεξιός μπακ Ντοντό και ο μεσοεπιθετικός Καστροβίλι.
Η σέντρα το βράδυ της Κυριακής στη Ρώμη (10/12, 21:45).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,40 να σκοράρει ο Ντιμπάλα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter