Skip to main content
Γράφει ο coachk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Μάντσεστερ Σίτι – Κυριακή 29/10 – Προγνωστικά Premier League

Η στήλη μας ήταν… φωτιά και λάβρα (και) το Σάββατο, αφού επιβεβαιώθηκε η πρόταση για το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου (Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-0 τελείωσε το πρώτο 45λεπτο) στο σούπερ ισπανικό clasico του «Καμπ Νου»!
Με καλή ψυχολογία συνεχίζουμε τον… αγώνα, με την επόμενη επιλογή μας να έρχεται από τον «πόλεμο» του Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι το απόγευμα της Κυριακής (29/10, 17:30) στο «Ολντ Τράφορντ».
Η Γιουνάιτεντ (ρεκόρ 5-0-4/γκολ 11-13) έχει χάσει έδαφος στο πρώτο κομμάτι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ αναφορικά με μία θέση στην πρώτη τετράδα και επί της ουσίας οι «κόκκινοι διάβολοι»… τρέχουν και δεν φτάνουν από νωρίς στη σεζόν.
Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ προέρχεται από τη νωθρή εμφάνιση κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ (1-0 εντός έδρας με γκολ του Χάρι Μαγκουάιρ στο 72’).
Μάλιστα, χρειάστηκε να αποκρούσει και πέναλτι των Δανών ο Ονανά στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων!
Επιστρέφει ο πολύτιμος Κασεμίρο, παραμένουν νοκ άουτ ο βασικότατος στόπερ Μαρτίνες, όπως και ο Σο.
Η Σίτι (ρεκόρ 7-0-2/γκολ 19-7) μεσοβδόμαδα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις για το Champions League, ενώ στην Premier βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Τότεναμ.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει στη διάθεσή του τιμωρημένο βασικό στόπερ Ακάντζι, μακροχρόνια έξω ο ηγέτης Ντε Μπρούινε.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,55 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter