Skip to main content
Γράφει ο coachk

Παναθηναϊκός vs Ερυθρός Αστέρας – Πέμπτη 28/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, που τρέχει ένα σερί τριών διαδοχικών νικών στην EuroLeague, τις οποίες, μάλιστα, πήρε σε εκτός έδρας παιχνίδια.
Την περασμένη εβδομάδα έκανε το 2/2 σε Μονακό και Μιλάνο, ενώ πέρασε και
από την Πάτρα νικώντας τον Προμηθέα με 54-69 για την Basket League (παρέμεινε μόνος πρώτος).
Με ρεκόρ 9-7 οι «πράσινοι» και στην 4η θέση, 5-3 στο ΟΑΚΑ, το οποίο απόψε (28/12, 21:15) θα είναι κατάμεστο (έχει γίνει sold out).
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Γάλλος σέντερ Ματίας Λεσόρ θα σφίξει τα δόντια και θα πατήσει κανονικά παρκέ, σταθερά έξω ο Παπαπέτρου.
Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Εργκίν Αταμάν.
Ο Ερυθρός Αστέρας (ρεκόρ 6-10/1-7 εκτός έδρας) μέχρι την περασμένη Πέμπτη ήταν μαζί με την Άλμπα, οι μοναδικές ομάδες της EuroLeague χωρίς εκτός έδρας νίκη. Με το 92-98 επί της Μακάμπι οι Σέρβοι έστω και άτυπα (το ματς έγινε στο Βελιγράδι) βρήκαν το πρώτο «διπλό».
«Μάγος» ο Μίλος Τεόντοσιτς με 27 πόντους και 14 ασίστ, πολύ ουσιαστικός και ο Τζοέλ Μπολομπόι με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε την επιστροφή του τρομερά ταλαντούχου γκαρντ, Νικόλα Τόπιτς, ο οποίος έκανε σούπερ χρονιά με την Μέγκα στην Αδριατική Λίγκα.
Λύθηκε το συμβόλαιο με τον Όγκνιεκ Κούζμιτς.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 ο Τζόελ Μπολομπόι (Ερυθρός Αστέρας) Over 5,5 ριμπάουντ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter