Skip to main content
Γράφει ο Συντακτική Ομάδα

Ολυμπιακός vs Ναντ – Πέμπτη 03/11 – Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

*7ος όμιλος (σε 5 αγώνες): Φράιμπουργκ 13 β., Καραμπάγκ 7 β., Ναντ 6 β., Ολυμπιακός 2 β.

Χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Πέμπτης (03/11, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στη Ναντ.
Τελευταίοι στο γκρουπ οι «ερυθρόλευκοι», για να συνεχίσουν στο Γιουρόπα οι Γάλλοι θέλουν διπλό και να μην κερδίσει η Καραμπάγκ την Αιντραχτ.
Η ομάδα του Μίτσελ προέρχεται από το άνετο 2-0 επί της Λαμίας (εντός έδρας) για το πρωτάθλημα, στο -10 από τον Παναθηναϊκό, όλων το μυαλό βρίσκεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο.
Τιμωρημένος ο Μπα, νοκ άουτ οι τραυματίες Βαλμπουενά, Γκάρι Ροντρίγκες, εκτός ευρωπαϊκής λίστας Χάμες, Μπακαμπού, ανάσες για τους Μπιελ, Μασούρα.
Η Ναντ του Αντουάν Κομπουαρέ ήρθε στην Ελλάδα από το εντός έδρας 1-1 με την Κλερμόν για τη γαλλική λίγκα.
Χωρίς φρέσκες απουσίες και με στόχο τη νίκη στο Φάληρο!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,60 να σκοράρει οποτεδήποτε ο Σιμόν (Ναντ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ