Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ολυμπιακός vs Αλμπα Βερολίνου – Τρίτη 30/01 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός είναι πληγωμένος από τους τραυματισμός, την ίδια στιγμή όμως και «πεινασμένος» να κερδίσει την Αλμπα την Τρίτη στο ΣΕΦ (30/01, 21:15), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, στο ξεκίνημα μιας ακόμη διαβολοβδομάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 12-11 και βρίσκονται εντός πρώτης δεκάδας και σε θέση που οδηγεί στα play-in.
Μονίμως στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα οι Βερολινέζοι (ρεκόρ 5-18), οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες κάνουν την προσπάθειά τους για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (8-4 εντός έδρας) λαβωμένη από σοβαρούς τραυματισμούς προέρχεται από 3 ήττες στα 4 τελευταία ματς της Ευρωλίγκα, η τελευταία την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη από την Ρεάλ (90-85).
Ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Φαλ, Μιλουτίνοφ, Γουίλιαμς-Γκος και έχασε κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον Λαρεντζάκη (ενοχλήσεις στη μέση), είχε ένα πρώτο απογοητευτικό ημίχρονο (52-30), όμως στο δεύτερο εικοσάλεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού λίγο έλειψε να ολοκληρώσουν μία μυθική ανατροπή!
Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κώστα Παπανικολάου, πολύ καλός ο Λουκ Σίκμα (10 π., 10 ριμπ., 3 ασίστ, 1 μπλοκ), βοήθησε και ο Μήτρου-Λονγκ με 6 π. και 7 ασ.
Γεμάτο το απουσιολόγιο του Μπαρτζώκα, αφού εκτός μάχης είναι οι Μιλουτίνοφ, Φαλ, ενώ οι Γουίλιαμς-Γκος, Λαρεντζάκης είναι αμφίβολοι, όπως και ο Πετρούσεφ, με τον νεοαποκτηθέντα Μόουζες Ράιτ να κάνει το ντεμπούτο του με μόλις μία προπόνηση.
Ο 25χρονος Αμερικανός ψηλός (2.06 μ.) υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και έρχεται από την τουρκική Μερκεζεφέντι (26,4 π., 8,4 ριμπ., 1,2 ασ., 1,4 κλεψ., 1.4 τάπες) με… φόρα!
Η Αλμπα (1-10 μακριά από το Βερολίνο) προέρχεται από 2 νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα!
Την περασμένη εβδομάδα νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα (89-80 εντός), σε ένα ματς που ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.
Στην BBL η Αλμπα (στην 5η θέση με ρεκόρ 10-5) έχασε την Κυριακή από την Βούρτσμπουργκ (εκτός έδρας ήττα με 76-75).
Ο Ισπανός τεχνικός της Αλμπα, Ισραελ Γκονζάλεθ δεν ταλαιπωρείται από φρέσκα αγωνιστικά προβλήματα.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,90 ο Κώστας Παπανικολάου over 7,5 πόντους

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter