Skip to main content
Γράφει ο coachk

ΟΦΗ vs Παναθηναϊκός – Κυριακή 03/03 – Προγνωστικά Super League

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (03/03, 19:30) και τις δύο ομάδες να… βλέπουν ως μονόδρομο το «τρίποντο», προφανώς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.
Οι Κρητικοί είναι μαζί με τον Παναιτωλικό οι μόνες ομάδες που τελειώνουν την regular season χωρίς «διπλό»!
Στο +6 από την προτελευταία Κηφισιά ο ΟΦΗ, ο οποίος προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα του με τον… φρέσκο στον πάγκο του, Τραϊανό Δέλλα.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Τοράλ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, επιστρέφει όμως ο Μπάκιτς.
Ξανά έξω οι τραυματίες Νέιρα και Μπρεσάμ, τιμωρημένοι οι Γκαγιέγκος, Γιαννούλης, Σωτηρίου, Κουτεντάκης, Καλαφάτης και Αδαμάκης.
Στο -3 από την κορυφή και την ΑΕΚ οι «πράσινοι», που μπήκαν στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο της Κρήτης με αρκετές απουσίες.
Συγκεκριμένα, ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει στη διάθεσή του τους Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Αράο και Αϊτόρ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,07 να σκοράρουν και οι 2 ομάδες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter