Skip to main content

Out Loud

Γράφει ο/η: NickTheGreek Ημερομηνία: 11/03/2026

Παναθηναϊκός- Ρεάλ Μπέτις 12/03/2026

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Ρεάλ Μπέτις για τους 16 του Europa League, σε αρκετά δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους. Οι δύο ομάδες έρχονται με στόχο την νίκη και ειδικά οι Ισπανοί που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάτι να χάσει και θα παίξε με λιγότερο άγχος. Η Μπέτις από την άλλη έχει την πίεση και θα προσπαθήσει να πετύχει την νίκη.

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Ο Παναθηναϊκός στηριζόμενος στον Τεττέη κυρίως, τον τελευταίο μήνα φαίνεται να έχει αλλάξει και παίζει πλέον πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Benitez αναμένεται να ρισκάρει ώστε να πετύχει κάποιο γκολ η ομάδα του  και να του δώσει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Με αρκετές απουσίες αύριο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπέτις και αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει και εκείνη τις απουσίες της αλλά το ρόστερ της είναι σίγουρο πιο πλούσιο και ποιοτικό.

Η Μπέτις του Pellegrini είναι φέτος 5η στο πρωτάθλημα και τα πηγαίνει γενικά πολύ καλά. Έχει στόχο να περάσει στην επόμενη φάση και να παλέψει για το τρόπαιο. Isco και Antony θα είναι εκτός και αποτελούν μεγάλες απώλειες για την ομάδα. Επίσης ο Pellegrini θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί της ομάδας του, η οποία δεν έχει νικήσει 3 συνεχόμενα παιχνίδια. Το μόνο σίγουρο είναι το θα δούμε την Μπέτις ψηλά στο γήπεδο, να πιέζει και να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Θεωρώ θα δούμε ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός θα είναι κλεισμένος στο δικό του μισό και θα προσπαθήσει σε κάποια αντεπίθεση να σκοράρει. Η Μπέτις θα είναι η ομάδα με την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

TIPS

Χ2 στο 1.30

Over 1.5 goal στο 1.44

Over 1.5 σουτ Τεττέη στο 1.33

Η2Η ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

  1. Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες στην ιστορία τους.
  2. Ο Παναθηναϊκός μετράει 3 συνεχόμενες νίκες.
  3. Η Μπέτις μετράει 3 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. 
 
 
 
 
 

Προγνωστικά

Πίνακας αποδόσεων

ΑγώναςΠεριγραφήΣημείοΑπόδοσηΕταιρείαΕπιτυχία
Παναθηναϊκός F.C Vs Ρεάλ Μπέτις
X2 Over 1.5 σουτ Τεττέη στο 1.33
1.30
Παναθηναϊκός F.C Vs Ρεάλ Μπέτις
Over 1.5 goal
1.44
Παναθηναϊκός F.C Vs Ρεάλ Μπέτις
Over 1.5 σουτ Τεττέη
1.33

Δημοσιεύτηκε από NickTheGreek

Ασχολούμαι με ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ανάλογα με το πού… κυλάει καλύτερα η μπάλα. Δεν ψάχνω “σίγουρα”, ψάχνω value και ωραία vibes. Στοίχημα για μένα σημαίνει στρατηγική, αίσθηση του παιχνιδιού και μια δόση αδρεναλινης — γιατί αλλιώς τι νόημα έχει; 😎⚽🏀