Skip to main content
Γράφει ο coachk

Προγνωστικά Μπαρτσελόνα vs ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παρασκευή 29/11/2019 – Euroleague

Η Μπαρτσελόνα έκανε… πλάκα στην «διαβολοβδομάδα», καθάρισε εύκολα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι και σήμερα (29/11, 22:00) περιμένει με άγριες διαθέσεις την ΤΣΣΚΑ, στο 3ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της!

Παρά τις απουσίες της, η ομάδα του Πέσιτς πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο ποιοτικό ρόστερ διαθέτει.

Σταθερά εκτός οι τραυματίες Πάνγκος, Ερτέλ, Κλαβέρ, «πετάει φωτιές» ο Μίροτιτς, σε τρομερή κατάσταση και οι Ντέιβις, Χίγκινς!  

Η «ομάδα του στρατού» προέρχεται από δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες (σε Βιτόρια – Μαδρίτη), με τον κόουτς Ιτούδη, πάντως, να μην ανησυχεί για τις δυνατότητες της ΤΣΣΚΑ…

Νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν ο πολύτιμος φόργουορντ Κλάιμπερν, ψάχνει παίκτη ο Ελληνας τεχνικός αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να βρει κάποιον που να… μοιάζει με τον Αμερικανό.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν αστειεύονται μπροστά στο κοινό τους, η όρεξη του οποίου έχει ανοίξει για τα καλά!  

Η πρότασή μου: Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μ.: νίκη Μπαρτσελόνα        

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter