Skip to main content
Γράφει ο coachk

Προγνωστικά ΑΕΚ vs Παναθηναϊκός – Κυριακή 9/2/2020 – Super League 1

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι (1-0 τον Ατρόμητο) για την Super League 1, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου (1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό). Βάζει την σφραγίδα του σε… όλα ο Μάσιμο Καρέρα.

Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Σιμόες (αμ. χαφ, 19/2), εξέτισαν οι Μάνταλος (χαφ), Κρστίτσιτς (χαφ), τραυματίας ο Αλμπάνης (φορ), παραμένουν εκτός οι Ολιβέιρα (φορ/1ος σκόρερ), Παουλίνιο (δεξιός μπακ), Γαλανόπουλος (χαφ).

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της διετίας, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-0 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (5 συνεχόμενες νίκες, μηδέν παθητικό!).

Μεσοβδόμαδα μπήκε… στοπ στο σερί των πράσινων, καθώς ηττήθηκαν 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου.

Μοναδική δεδομένη απουσία αυτή του τιμωρημένου Ινσούα (αριστερός μπακ), στη θέση του ο Χατζηθεοδωρίδης.    

Η πρότασή μου: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: νίκη ΑΕΚ

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter