Skip to main content
Γράφει ο coachk

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs ΑΕΚ – Κυριακή 10/11/2019 – Super League 1

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από ένα σπουδαίο διπλό στην Τούμπα, προηγήθηκε δύο φορές, όμως στις… καθυστερήσεις των καθυστερήσεων ο Κουρμπέλης ανέτρεψε τον Κρέσπο και οι «πράσινοι» δέχθηκαν την ισοφάριση από την άσπρη βούλα. Βελτιωμένοι τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο παραμένουν χωρίς εντός έδρας νίκη (0-1-3). Τιμωρήθηκε ο Γιώργος Δώνης για όσα έγιναν και ειπώθηκαν μετά την υπόδειξη του πέναλτι από τον διαιτητή της αναμέτρησης στην Τούμπα και δεν θα καθίσει το βράδυ της Κυριακής (10/11, 19:30) στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Σταθερά εκτός οι Κότσαρης, Μπεκ, απουσίες, πάντως, που δεν επηρεάζουν.

  

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Ατρόμητο, όμως με ήρωα τον Ολιβέιρα (2 γκολ) έκανε την ανατροπή, πέτυχε το 3-2 στις καθυστερήσεις και… ηρέμησε. Μόλις μία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις έχει γνωρίσει η ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της.

Γυρίζουν οι Μπάρκας, Μπακάκης, εκτός οι Κλωναρίδης, Βράνιες.

Η πρότασή μου: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: 1Χ    

* Ισχύουν Όροι & Προυποθέσεις

Καλύτερες Στοιχηματικές

* Ισχύουν Όροι & Προυποθέσεις

   

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter