
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο φυσικά…) το κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!
Δύο νίκες και μία ήττα σε τρεις αγώνες ο απολογισμός της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, δύο νίκες και δύο ισοπαλίες ο αντίστοιχος του ΠΑΟΚ σε τέσσερα παιχνίδια.
«Νοσοκομείο» θυμίζει η Ενωση, με τον προπονητή της Μάσιμο Καρέρα να… τραβάει τα μαλλιά του από τις συνεχόμενες ατυχίες: ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει για το ντέρμπι τους τραυματίες Σιμάνσκι, Ινσούα, Λόπες, Μπακάκη, Λ. Γκαρσία, Σιμόες, Γαλανόπουλο και τον τιμωρημένο Μάνταλο!
Από την άλλη πλευρά, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παραταχθεί χωρίς τον βασικό αμυντικό Κρέσπο και τον μέσο Ελ Καντουρί.
Είναι πολλές και σημαντικές οι απουσίες της ΑΕΚ, «χωράει» το ρίσκο υπέρ της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα.
Η πρότασή μου:Σε απόδοση 5,95 ισοπαλία ημίχρονο/διπλό τελικό
| Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! |