Skip to main content
Γράφει ο coachk

Προγνωστικά Nations League: Ελλάδα vs Μολδαβία – Κυριακή 11/10/2020

Τέσσερις βαθμοί είναι ο απολογισμός της Ελλάδας μετά από τους δύο πρώτους αγώνες της στον 3ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League. Τους ίδιους έχει κατακτήσει και η Σλοβενία, από έναν έχουν «τσιμπήσει» το Κόσοβο και η Μολδαβία.

Το βράδυ της Κυριακής στις 21:45 στο ΟΑΚΑ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται τους Μολδαβούς, οι οποίοι τρέχουν σερί με 10 ήττες και μόλις μία ισοπαλία (εντός έδρας με το επίσης αδύναμο Κόσοβο). Μάλιστα, σ’ αυτές τις 11 αναμετρήσεις έχουν σκοράρει μόλις τρεις φορές!

«Ιδανικός» αντίπαλος η Μολδαβία για την Εθνική μας ομάδα, με τον Ολλανδό προπονητή, Φαν Σιπ να περιμένει μία επικράτηση στο ρελαντί και χωρίς άγχος στα μετ’ όπισθεν.

Σε απόδοση 1.66 η νίκη της Ελλάδας σε συνδυασμό με Under 3,5 γκολ στο ματς

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter