Skip to main content
Γράφει ο coachk

Γιουβέντους vs Νάπολι – Τετάρτη 20/1 – Προγνωστικά Σούπερ Καπ Ιταλίας

*Τελικός στο «Μαπέι Στέιντιουμ», έδρα της Σασσουόλο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί, πέναλτι.

Μία προβληματική Γιουβέντους στο ντέρμπι της Serie A με την Ιντερ, έχασε δίκαια με κάτω τα χέρια (2-0, εκτός έδρας).

Μεγάλη γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων της, η φετινή εικόνα της με τον Πίρλο στον πάγκο δεν πείθει κανέναν…

Στο -10 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Νοκ άουτ ο Ντιμπάλα, με Covid – 19 οι Κουαδράδο, Σάντρο και Ντε Λιχτ, ίσως προλάβει κάποιος από τους τρεις.

Η Νάπολι «κατάπιε» την Φιορεντίνα (6-0 εντός έδρας). Στο -9 από την κορυφή η ομάδα του Γκατούζο αλλά και με ένα ματς λιγότερο.

Πάντως, πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στον τελικό. Εκτός ο βασικός φορ Οσίμχεν και ο βασικός χαφ Ρουίθ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,15 Over 5,5 κίτρινες κάρτες     

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter