Skip to main content
Γράφει ο coachk

Μπαρτσελόνα vs Βαλένθια – Σάββατο 19/12 – Προγνωστικά LaLiga

Η Μπάρτσα πήρε «οξυγόνο» με το εντός έδρας 2-1 επί της Σοσιεδάδ (με ανατροπή), μείωσε την απόστασή της από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την κορυφή στους 6 β. αλλά με ματς περισσότερο. Εχουν δρόμο μπροστά τους οι «μπλαουγκράνα», δεν αισθάνεται και πολύ άνετα στον πάγκο του ο Κούμαν που χρειάζεται ένα καλό σερί νικών για να ηρεμήσει.

Εξω οι βασικοί Πικέ, Φατί και Σέρτζι Ρομπέρτο.

Μόλις στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού οι «νυχτερίδες», δεν πείθουν κανέναν με την εικόνα τους, πολλές οι «τρύπες» στο ρόστερ τους, στόχος τους να βγάλουν τη σεζόν χωρίς… δράματα.

Σταθερά στα πιτς ο κίπερ Σίλεσεν και ο φορ Γκαμεϊρό.   

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,05 το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter