Skip to main content
Η πρόβλεψή μας
Olympiacos Piraeus – Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade
Γουόρντ over 13,5 πόντοι + ριμπάουντ (συμπεριλαμβάνεται η παράταση)
1.92 Ποντάρισμα τώρα 21+
Αφηρημένο κόκκινο φόντο με γραμμές γηπέδου μπάσκετ
EuroCup Προγνωστικά · Αγωνιστική 10
Olympiacos Piraeus
Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας Ειδικά Παικτών 06/11/2026

Η πρότασή μας Γουόρντ over 13,5 πόντοι + ριμπάουντ (συμπεριλαμβάνεται η παράταση) Απόδοση1.92
Superbet
Superbet 9.2 στα 10 Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 1.000 δώρα και δωρεάν μεταφορικά για 1 χρό…
Ποντάρισμα στη Superbet

Out Loud

Ημερομηνία: 02/11/2026

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στη SUNEL Arena, σε ένα ματς που έρχεται λίγες μέρες μετά το δυσάρεστο νέο για τον τραυματισμό του Ζαν Μοντέρο, ο οποίος θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες. Με τον Δομινικανό γκαρντ εκτός, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται περισσότερη παραγωγή από τους υπόλοιπους, και ο Τάισον Γουόρντ δείχνει έτοιμος να την προσφέρει.

Ο Αμερικανός φόργουορντ περνά την καλύτερη περίοδό του από την αρχή της σεζόν. Στα τρία τελευταία ματς της Ευρωλίγκας ο χρόνος συμμετοχής του ανεβαίνει διαρκώς, και μαζί του η απόδοσή του: 11 πόντοι και 4 ριμπάουντ σε 24 λεπτά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, 13 πόντοι και 5 ριμπάουντ σε 30 λεπτά στην έδρα της Μπεσίκτας, και 14 πόντοι με 3 ριμπάουντ σε 34 λεπτά κόντρα στην Αρμάνι.

Ξεπέρασε τους 13,5 πόντους και ριμπάουντ και στα τρία αυτά παιχνίδια, με μέσο όρο 16,7. Είναι και ιδιαίτερα αποτελεσματικός: σε αυτό το διάστημα σουτάρει με 10/18 εντός πεδιάς και 5/11 από τα 6,75. Με τον ρόλο του να μεγαλώνει και τον Ολυμπιακό να ψάχνει λύσεις στην επίθεση, ο Γουόρντ έχει όλες τις προϋποθέσεις να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Ο Γουόρντ over 13,5 πόντων και ριμπάουντ σε απόδοση 1.92 είναι η επιλογή μας για το ματς.

Προγνωστικά

Πίνακας αποδόσεων

Αγώνας Σημείο Περιγραφή Απόδοση Εταιρία Επιτυχία
Γουόρντ over 13,5 πόντοι + ριμπάουντ (συμπεριλαμβάνεται η παράταση)
—
Σε αναμονή

NikTsib

Λάτρης των αριθμών και του μπάσκετ — προσπαθώ να το καταλάβω το αθλημα μέσα από αυτούς. Οι χειρότεροι μήνες της χρονιάς είναι όσοι δεν έχουν fantasy στην Ευρωλίγκα, αυτό το ξέρουν όλοι. Μετριοπαθής Ολυμπιακός, παλεύω να μένω αντικειμενικός στα προγνωστικά. Δεν υπόσχομαι μόνο νίκες, μόνο ανάλυση με νούμερα και λογική.