Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ζβέρεφ vs Τσιτσιπάς – Παρασκευή 11/6 – Προγνωστικά Ημιτελικά Ρολάν Γκαρός

Η μεγάλη ώρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, έφτασε!
Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ελληνας πρωταθλητής (νο. 5) αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης), με στόχο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γερμανού και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Τσιτσιπάς, ο οποίος… έβγαλε από την μέση δύσκολους αντιπάλους, κάτι που δεν ισχύει για τον Ζβέρεφ που είχε αρκετά εύκολη αποστολή μέχρι εδώ!
Φαβορί ο 23χρονος Ελληνας τενίστας, 7 φορές έχει αντιμετωπίσει τον 24χρονο Γερμανό, τις 5 από αυτές αναδείχθηκε νικητής!  

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 Χάντικαπ Games Αγώνα: Τσιτσιπάς μείον 4,5           

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter