Skip to main content
Γράφει ο coachk

Μπαρτσελόνα vs Μπάγερν – Τετάρτη 26/10 – Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

*3ος όμιλος (σε 4 αγώνες): Μπάγερν 12 β., Ιντερ 7 β., Μπαρτσελόνα 4 β., Βικτόρια Πλζεν 0 β.

Κατάφατσα με τον αποκλεισμό (και την τεράστια οικονομική ζημιά) η Μπαρτσελόνα, μονόδρομος το «τρίποντο» την Τετάρτη (26/10, 22:00) στο «Καμπ Νου».
Πάντως, ούτως ή άλλως, η ομάδα του Τσάβι δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού νωρίτερα η Ιντερ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν και με ενδεχόμενη νίκη της τα πάντα τελειώνουν για τους Καταλανούς που θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα.
Στη LaLiga στο -3 από τη Ρεάλ.
Σταθερά εκτός οι Ντεπάι, Κρίστενσεν, Αραούχο, έξω και ο Σέρτζι Ρομπέρτο, αμφίβολος ο Γκάβι.
Η Μπάγερν έχει το απόλυτο στο γκρουπ και προφανώς ο στόχος της είναι το αήττητο και η πρωτιά.
Αήττητη 32 σερί παιχνίδια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!
19-5-1 το ρεκόρ της στα τελευταία 25 εκτός έδρας στη διοργάνωση!
Ετοιμος ο Μίλερ, εκτός ο Σανέ, αμφίβολοι οι Νόιερ, Ερνάντες, Κομάν.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,12 Χ2 διπλή ευκαιρία και Under 4,5 συνολικά γκολ

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.