Skip to main content
Γράφει ο coachk

Γερμανία vs Ουγγαρία – Παρασκευή 23/09 – Προγνωστικά Nations League

*3ος όμιλος (σε 4 αγώνες): Ουγγαρία 7 β., Γερμανία 6 β., Ιταλία 5 β., Αγγλία 2 β.

Η αναμέτρηση είναι για τον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League και θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (23/09, 21:45), στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα» της Λειψίας.
Η Γερμανία είναι αήττητη από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ο Χάνζι Φλικ (9-4-0), σε 13 παιχνίδια.
Είναι στους στόχους της η πρόκριση στο Final 4 του Nations League, θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα ματς που έχει μπροστά της με Ουγγαρία και Αγγλία.
Νοκ άουτ ο ποιοτικός μέσος/κάπτεν της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις.
Την Ουγγαρία… άπαντες την «είχαν» για σάκο του μποξ στον συγκεκριμένο όμιλο – φωτιά, όμως τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη!
Στο τελευταίο της, στις 14 Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ, διέλυσε 4-0 την Αγγλία, με τον Ιταλό κόουτς Ρόσι να χαρακτηρίζει αυτή τη νίκη ως την κορυφαία για την Ουγγαρία τις πέντε τελευταίες δεκαετίες!
Εκτός ο βασικός φορ Σαλάι (Φράιμπουργκ).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,05 η Γερμανία Over 2,5 γκολ

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter