Skip to main content
Γράφει ο coachk

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Κυριακή 17/04 – Προγνωστικά Super League 1, Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός για όγδοη διαδοχική του επίσκεψη (ανεξαρτήτως διοργάνωσης) στα Γιάννινα, δεν κέρδισε (0-0 με τον ΠΑΣ).
Το στραβοπάτημα των «πράσινων», επέτρεψε στον Αρη να τους προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα, πολύ σημαντικό το σούπερ clasico με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (17/04, 21:30) για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Τιμωρημένος ο βασικός Χουάνκαρ (αρ. μπακ), αποθεραπεύτηκαν και είναι διαθέσιμοι οι Βιγιαφάνιες (χαφ), Καρλίτος (φορ), Μακέντα (φορ).
Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε στην Τούμπα την περασμένη εβδομάδα.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, απλά… περιμένει την απονομή.
Αποθεραπεύτηκε ο εξτρέμ Ροντρίγκες (δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής).
Δεν υπάρχουν φρέσκα αγωνιστικά «αγκάθια» για τους «ερυθρόλευκους».

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 Πρώτο Ημίχρονο αποτέλεσμα: Ισοπαλία

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter