Skip to main content
Γράφει ο coachk

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Κυριακή 16/01 – Προγνωστικά Super League 1

Πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό (σταθερά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας) η ήττα στο Βόλο (3-1), φωνάζουν οι «πράσινοι» για την αποβολή του Φακούντο Σάντσες, ρεσιτάλ σοβαρότητας από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δεν στάθηκε στις αποφάσεις του ρέφερι, αλλά στα λάθη των παικτών του (κυρίως στην αμυντική λειτουργία).
Πέντε διαδοχικές εντός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (4+1) μετρούν οι «πράσινοι» (με 10-1 γκολ).
Επιστρέφουν στο ελληνικό clasico οι σημαντικοί Χουάνκαρ (αρ. μπακ), Μαουρίσιο (χαφ), Καρλίτος (φορ/1ος σκόρερ με 9 γκολ).
Εκτός μάχης ο τιμωρημένος Σάντσες, αλλά και ο ανέτοιμος Χατζηγιοβάνης.
Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς (στο +9 από τη 2η ΑΕΚ) άφησε πίσω του την… επέλαση του κορωνοϊού, όμως στο ντέρμπι της Λεωφόρου θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία μέσο/κάπτεν Μπουχαλάκη και τους σημαντικούς Αγκ. Καμαρά (χαφ), Σισέ (στόπερ), Ονιεκούρου (εξτρέμ), Ροντρίγκες (εξτρέμ), Κουντέ (χαφ) που βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,52 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και συνολικά Over 2,5 γκολ

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter