Skip to main content
Γράφει ο Las Vegas

Εκλογές Αμερικής 2020: Φαβορί ο Μπάιντεν – Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις

Ο αμερικάνικος λαός είναι έτοιμος να πάρει το δρόμο για τις κάλπες. Σημαντικές οι εκλογές της Τρίτης, με το παιχνίδι να παίζεται ανάμεσα σε Τζο Μπάιντεν (1,50) και Ντόναλντ Τραμπ (2,50).

Οι τιμές στη Novibet «δείχνουν» νίκη των Δημοκρατικών του Τζο Μπάιντεν, όμως ιδιαίτερη αξία έχει να δούμε πόσες ψήφους θα πάρουν οι δύο «μονομάχοι». Οι αποδόσεις θέλουν τον Μπάιντεν να ψηφίζεται συντριπτικά από περισσότερους από 70 εκατομμύρια πολίτες.

Δείτε αναλυτικά τις αγορές και τις αποδόσεις

Η διαφαινόμενη ήττα των Ρεπουμπλικανών αποτυπώνεται και στον αριθμό των συνολικών Πολιτειών που προβλέπεται να «πάρουν». Σύμφωνα με τις αποδόσεις, αυτές θα είναι λιγότερες από 21 και το σενάριο αυτό το συναντάμε σε απόδοση 3,00.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by Las Vegas

Γεια σας ειμαι ο Las Vegas και κάθε μέρα μοιράζομαι αναλυτικά σχόλια και στρατηγικές, για να παίρνεις έξυπνες αποφάσεις με ελεγχόμενο ρίσκο.

Newsletter