Skip to main content

bwin: Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός με 0% Γκανιότα*!

stoixima.com.gr Δημοσιεύτηκε από stoixima.com.gr Δημοσιεύτηκε σε Στοίχημα Προσφορές* 1 λεπτό/ά ανάγνωσης

bwin stoixima

Την πρόκριση στους «16» του Europa League, ψάχνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ σε Πλζεν και Βίγκο, αντίστοιχα.

bwin: Build A Bet* στο Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός!

Όλα ανοικτά

Πρώτος χρονικά (19:45) στη μάχη της πρόκρισης ρίχνεται ο Παναθηναϊκός. «Ανοικτά» όλα για την πρόκριση, μετά το 2-2 του ΟΑΚΑ. Εκεί οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1 στο 11’), πέτυχαν την ανατροπή (δύο γκολ στο 61’ και στο 31’ με τον Τετέι), όμως εν τέλει δεν πήραν στη νίκη (ισοφάριση στο 80’). Η «παράδοση» δεν είναι με το «τριφύλλι», καθώς ο Παναθηναϊκός γνώρισε τον αποκλεισμό στις 11 από τις 12 διπλές ευρωπαϊκές σειρές (εκτός προκριματικών) όταν δεν κέρδισε το πρώτο ματς εντός έδρας. Εξαίρεση αποτελεί η ανατροπή απέναντι στη Μέταλουργκ Ζαπορίζια, για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ  το 2006-07. «Φορμαρισμένος» ο φορ της ομάδας του Μπενίτεθ, Ανδρέας Τετέι, ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία γκολ του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα κι Ευρώπη! Ενισχυμένη Απόδοση στο 3.00 στην bwin να σημειώσει 2+ σουτ εντός εστίας ο Τετέι απόψε. 

bwin: 0% Γκανιότα* & PriceBoosts στο Θέλτα – ΠΑΟΚ!

Ανατροπή πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Θέλτα στη Τούμπα, με το γκολ του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με το γκολ του ν’ αφήνει ελπίδες πρόκρισης στο «δικέφαλο». Μία νίκη στα πέντε τελευταία για την ομάδα του Λουτσέσκου, αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο (τρεις ισοπαλίες – μία ήττα). Χωρίς «διπλό» στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ (δύο ισοπαλίες – έξι ήττες), με συντελεστή τερμάτων 4-21.Επιστροφή για τον Γιώργο Γιακουμάκη, που έλειψε λόγω καρτών στον πρώτο αγώνα. Ο Έλληνας διεθνής φορ με 5,3 είναι πρώτος στον δείκτη xG απ’ όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ. Όμως έχει σκοράρει μόλις τέσσερα τέρματα στη διοργάνωση. Στο 4.50 στην bwin η απόδοση να σκοράρει οποτεδήποτε ο Γιακουμάκης. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ & ΘΕΛΤΑ – ΠΑΟΚ. ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ 1Χ2».

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε Ακόμη