CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Αρης – Σάββατο 25/05 – Προγνωστικά τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου (κεκλεισμένων των θυρών) ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας (25/05, 20:30) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη, δύο ομάδες, δηλαδή, που η κάθε μία για τους λόγους της, θέλει το τρόπαιο για να το… χρησιμοποιήσει ως σανίδα σωτηρίας.
Στο πρωτάθλημα: Αρης – Παναθηναϊκός 2-0, Παναθηναϊκός – Αρης 2-0. Στα πλέι οφ: Αρης – Παναθηναϊκός 0-2, Παναθηναϊκός – Αρης 0-1.
Το πείραμα Φατίχ Τερίμ «τελείωσε» τους «πράσινους» από την ιστορία του τίτλου (έφτασαν τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα) και τώρα, με τον Χρήστο Κόντη στο τιμόνι, θέλουν διακαώς το Κύπελλο προκειμένου να κερδίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο (προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ). Σε διαφορετική περίπτωση… καταστροφή.
Με όλα του τα βαριά χαρτιά στον τελικό ο Παναθηναϊκός. Αποπέμφθηκε ο Τούρκος στόπερ Ακαϊντίν.
Ο Αρης έχει να κατακτήσει τίτλο από το 1970 (όταν και πανηγύρισε το μοναδικό Κύπελλο της ιστορίας του) – έχει παίξει σε 10 τελικούς Κυπέλλου.
Παράλληλα, προσπαθεί να… καταπιεί και την πίκρα από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρωτάθλημα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ακη Μάντζιου.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,80 να σκοράρει ο Φ. Ιωαννίδης στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button