CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ουκρανία vs Βέλγιο – Τετάρτη 26/06 – Προγνωστικά Euro 2024

Αγώνας για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου του Euro 2024, στη Στουτγάρδη, ανάμεσα στην Ουκρανία και το Βέλγιο (26/06, 19:00).
Η μαχητική Ουκρανία του Σεργκέι Ρεμπρόφ ανέτρεψε την κατάσταση κόντρα στη Σλοβακία (νίκησε 2-1 με ανατροπή) και πλέον με νίκη τερματίζει στην πρώτη δυάδα και προκρίνεται στους «16» της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα χρειαστεί να υπάρξει νικητής στο άλλο ματς ώστε να πάρει την τρίτη θέση και το εισιτήριο στην επόμενη φάση ως μια από τις καλύτερες τρίτες. Τερματίζει τέταρτη και δεν προκρίνεται σε περίπτωση ήττας, αλλά ταυτόχρονα να μην χάσει η Σλοβακία στο δικό της παιχνίδι.
Το Βέλγιο μπήκε «πεινασμένο» στο ματς με την Ρουμανία και η αλήθεια είναι ότι έφτασε στο «τρίποντο» πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ (2-0).
Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο αν δεν ηττηθεί την Τετάρτη (26/06, 19:00) τερματίζει στην πρώτη δυάδα και προκρίνεται, πρώτο θα σκαρφαλώσει αν νικήσει και δεν κερδίσει η Σλοβακία. Μένει εκτός συνέχειας ως τέταρτο, εάν ηττηθεί και δεν χάσει η Ρουμανία από την Σλοβακία.
Τιμωρημένος ο εξτρέμ Λουκεμπάκιο, λογικά ξανά εκτός ο χαφ Βίτσελ, που παραμένει ανέτοιμος.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,83 Over 3,5 κίτρινες κάρτες
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button