CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Γαλατασαράι vs ΠΑΟΚ – Τετάρτη 25/09 – Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

Πρώτη αγωνιστική για την League Phase του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στο «RAMS Park» της Κωνσταντινούπολης (53.000 θ.) κόντρα στην ισχυρή Γαλατασαράι (25/09, 22:00).
Πάμε να δούμε τι κρατάει η στήλη μας, η οποία είναι ξανά… on fire!
Η «τσιμ μπομ» δεν τα κατάφερε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, με αποτέλεσμα να… μετακομίσει στη League Phase του Γιουρόπα (θα τεθεί αντιμέτωπη κατά σειρά με ΠΑΟΚ εντός, Ρίγας εκτός, Έλφσμποργκ εντός, Τότεναμ εντός, Άλκμααρ εκτός, Μάλμε εκτός, Ντινάμο Κιέβου εντός και Άγιαξ εκτός.
Η Γαλατά έκανε επίδειξη δύναμης το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, κερδίζοντας με 3-1, έχει μπει με 6 στα 6 στο πρωτάθλημα.
Ο προπονητής των Τούρκων Οκάν Μπουρούκ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού κίπερ Μουσλέρα, αλλά και στους Οσιμεν, Ζίγες και Σαλάϊ.
Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Μάλμε στα προκριματικά του Champions League, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε εύκολα τη Σάμροκ, παίρνοντας το εισιτήριο για τη League Phase του Γιουρόπα.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Γαλατασαράι έξω, Στεάουα μέσα, Πλζεν μέσα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έξω, Ρίγας έξω, Φερεντσβάρος μέσα, Σλάβια Πράγας μέσα και Σοσιεδάδ έξω.
Στην Super League 1 είναι πρώτος με ρεκόρ 4-1-0.
Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Λόβρεν (Α) και οι Βιεϊρίνια, Γκόμεζ, Μουργκ, Σαμάτα.
Η πιο σημαντική απουσία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο φορ Τόμας.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,05 να σκοράρει ο Μάουρο Ικάρντι (Γαλατασαράι) στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button